Tek Tek Toplanan Koyunlar Depremzedelere Ulaşacak

Tek Tek Toplanan Koyunlar Depremzedelere Ulaşacak

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası teyakkuza geçen Kırıkkale Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yardım konusunda büyük bir öz veri ile çalışan ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen yardımları ayrıştırma yaparak paketleme işlemi gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz aynı zamana İlimizin farklı köylerinden bağış yapılan yaklaşık 400 koyunu deprem bölgesine göndermek üzere teslim aldı.

ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Yaşanan deprem felaketi sonrasında deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardımları organize eden Kırıkkale Belediyesi AFAD iş birliği ile toplanan yardımları depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor. Belediyemiz, Kırıkkaleli vatandaşlarımızın imkanları doğrultusunda az-çok demeden göndermek istedikleri yardımları alarak büyük bir gayret ile ayrıştırma- paketleme ve gönderme işlemini gerçekleştiriyor.

400 KOYUN DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI

Hayırsever vatandaşlarımız Kırıkkale’nin çeşitli köylerinde de yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Şehrin çeşitli köylerinden Belediyemiz ile irtibata geçen vatandaşlarımız, kendi yetiştirdikleri, etin-sütünden faydalandıkları koyunları depremzedelere göndermek istediklerini belittiler. Belediyemiz ekipleri titizlikle yardım yapmak isteyen tüm vatandaşların koyunlarını tek tek toplayarak deprem bölgesine göndermek üzere hazırlıyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız