Tek hedefim hizmet

Tek hedefim hizmet

AK Parti'de aday adaylığı süresinin başlaması ile başvurular devam ediyor. Başvurular kapsamında ilk bayan aday adayı ve yerel seçimde Keskin belediye başkan adayı olan Esra Aksoy'da başvurusunu yaptı. Esra Aksoy, yaptığı konuşmasında mecliste Kırıkkaleli

BAŞARILAR DİLEDİ

Yerel seçimde AK Parti’den Keskin Belediye başkan adayı olan Esra Aksoy, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimi için aday adaylığı başvurusunda bulundu.  İl başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek başvurusunu yapan Aksoy ilk bayan aday adayı oldu.  Başvuru öncesi konuşma yapan İl sekreteri Eyüp Aydın, “Müracaatını kabul ediyoruz teşkilat olarak başarılar diliyoruz.  Müracaatını kabul ediyoruz teşkilat olarak başarılar diliyoruz” dedi.

KUTLU DAVA

AK Parti’nin her seçimde oylarını artırdığını ve halkın içinde siyaset yaptığını belirten Aksoy, “Kutlu bir davanın kutlu yürüyüşünde başvuru yaptım Allah utandırmasın bugüne kadar aday adaylığı başvurusunda bulunanlara başarılar diliyorum. Önemli olan biz değil parti başarısı bugüne kadar girdiğimiz seçimlerde oyumuz artı ve grafiğimiz yükseldi. Her zaman halkın içinde olduk ak parti gücünü Milletten alıyor gücünü karanlık güçlerden alan partilerin durumu belli” şeklinde konuştu.



adem ile havva
18.02.2015 23:51:13
Esra hanım aday olursa Keskim de belediye ile koordineli bir seçim çalışması yapabilecekmi. Birde CHP den Yaşar beyin de aday olması demokrasi adına güzel bir eylem olacağına inanıyorum.

keskinli
22.02.2015 23:58:54
belediye seçimlerinde kendine oy vermeyenlerele şimdi geziyoır oy verenlerle konuşmuyor sana nasıl inanalım HANGİ YÜZLE BİZLERDEN OY İSTEYECEKSİN ŞİMDİİİİİİİİİİİİ

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız