Tek ses, tek yürek

Tek ses, tek yürek

CUMHURİYET MEYDANINDA TOPLANAN 7´DEN 70´E BİNLERCE KIRIKKALELİ DÜNYAYA MESAJ VERDİ

CUMHURİYET MEYDANINDA TOPLANAN 7´DEN 70´E BİNLERCE KIRIKKALELİ DÜNYAYA MESAJ VERDİ

Tek ses, tek yürek

Pazar günü İstanbul Yenikapı´da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında kurulan dev ekrandan canlı izlendi. Vatandaşların ellerinde Türk bayrakları ile katıldığı meydan buluşmasında binlerce Kırıkkaleli tek ses, tek yürek oldu. 

KIRIKKALE´DEN TÜM DÜNYAYA MESAJ VERİLDİ

Cumhuriyet Meydanında toplanan 7´den 70´e binlerce Kırıkkaleli demokrasi ve şehitler mitinginde tek ses, tek yürek olarak tüm dünyaya mesaj verdi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can,  Mehmet Demir, Abdullah Öztürk, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Vali Yardımcıları Dr. Ayhan Özkan, Mehmet Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, il protokolü ile ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, kurum temsilcileri, siyasi parti il başkanları, mülteciler, sendika başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

MEYDAN KIRMIZI-BEYAZ BAYRAKLARLA BEZENDİ

İstanbul´da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin katılımıyla gerçekleşen miting Kırıkkale´de de binlerce vatandaşı aynı safta topladı. Ellerine Türk Bayrağı alıp, Cumhuriyet Meydanına koşan Kırıkkaleli vatandaşlar, siyasi görüş ve parti amblemlerini bir kenara bırakarak ülkesine sahip çıktı. Çocuklar ve kadınların da yoğun katılım gösterdiği programın sonuna kadar coşku hâkim oldu. Dev bayrakların sürekli gönderlerde sallanması sık sık sloganların atılması Cumhuriyet Meydanındaki coşkuyu daha da arttırdı. 

YENİKAPI MİTİNGİ SONUNA KADAR TAKİP EDİLDİ

İstanbul Yenikapı´da düzenlenen ve ilimiz Cumhuriyet Meydanına kurulan dev ekrandan canlı olarak izlenen ?Demokrasi ve Şehitler Mitingi? vatandaşlar tarafından aynı coşku ve heyecanla takip edildi. Protokol sıralamasının uygulanmadığı ve tüm protokol üyelerinin de vatandaşlar gibi polis barikatı arkasında izlediği mitingin sonunda vali Haktankaçmaz, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve diğer protokol üyeleri Kırıkkale Belediyesi Mehteran Takımının söylediği marşlar eşliğinde mitinge katılan vatandaşları selamladı. Vatandaşlar gecenin geç saatlerine kadar Cumhuriyet meydanını terk etmediler. Cumhuriyet Meydanındaki görüntü ile Nur Camiin görüntüsünü birleştiren fotoğraflar muhteşem görsellik içerdi. Mitinge yaşlıların yanı sıra engelli vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ