Tek sebep AKP´dir

Tek sebep AKP´dir

APO´YU KAHRAMAN İLAN ETTİLER

Tek sebep AKP´dir

MHP İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer, ?Çözüm sürecinin Çözülme ve bölünme süreci olduğu artık aşikârdır. PKK bu süreçte özerklik ilan etmiş asayiş timini kurmuştur. Ülkenin bu hale gelmesinin tek sebebi AKP´dir? dedi.

APO´YU KAHRAMAN İLAN ETTİLER

Aynı zamanda Şehit Deniz Piyade Astsubay Çavuş Serhat Gençer´in kardeşi olan MHP İl Başkan Yardımcısı Gençer, son bir aydır artan terör olaylarının ülkeyi kaosa götürdüğünü ve bu durumun halkta tedirginlik uyandırdığını ifade etti. Gençer açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?2002 yılında bitme noktasına gelen terör Açılım zırvasıyla bu hale gelmiştir. Mevcut iktidar terörle mücadele yerine, müzakereyi seçmiştir. Terör yandaşlarına her istediği verilmiş, APO iti barış elçisi ilan edilmiştir. AKP yetkilileri TÜRK ırkını yok saymış, APO´yu kahraman ilan etmişlerdir. Analar ağlamıyor zırvasıyla halkımız kaldırılmış, asker kışlasına çekilmiş, hainlerin ayağına hâkimler ve savcılar gönderilmiştir. Ülkenin başbakanı APO itine sayın, şehide kelle demiştir.?

ÇÖZÜLME VE BÖLÜNME SÜRECİ

?Bizlerin ise her platformda açılımın hata olduğunu kendilerine söylememize rağmen bizleri kulak ardı etmiş ülkeyi kaosa sürüklemişlerdir. Çözüm sürecinin çözülme ve bölünme süreci olduğu artık aşikârdır. PKK bu süreçte özerklik ilan etmiş, asayiş timini kurmuştur. Ülkenin bu hale gelmesinin tek sebebi AKP´dir.?

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

?Bu noktada bir an önce HDP´li belediyelerin kapatılması gerekmektedir. Kim PKK ve yandaşlarına yardım yataklık yaparsa tutuklanmalıdır. Çünkü artık bıçak kemiğe dayanmaktadır. Hainler devletin üstünde hiç bir güç olmadığını görmelidirler. Açılımın mimarı Atalay´a sesleniyorum. Her şehit haberinde anaların yüreğine düşen o ateş elbet bir gün sizi de yakacaktır. Şu iyi bilinmelidir ki; sizler ne kadar taviz verseniz de bizler o kadar bu vatanı böldürtmeyeceğiz.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı