Tehlikeyi kim takar

Tehlikeyi kim takar

İstanbul Şişli'deki bir rezidans inşaatında 10 işçinin ölümü ile sonuçlanan asansör kazasından sonra gözler inşaatlardaki çalışma güvenliğinde yapılacak iyileştirmelere çevrilmişken çevremizdeki inşaatlarda hiçbir önlemin alınmadığı dikkatlerden kaçmıyor.

HİÇ BİR GELİŞME YOK GİBİ

İstanbul Şişli`de geçtiğimiz ay bir rezidans inşaatında asansörün 32’nci kattan düşerek zemine çakılması sonucunda 10 işçinin ölümü ile sonuçlanan kazanın ardından gözler çalışma güvenliği konusunda alınacak tedbirler konusunda ciddi bir adım atılmadığı gözleniyor. Son yıllarda adeta inşaat patlaması yaşanan Kırıkkale’de bu yönde gözle görülür bir önlem alınmadığı gözleniyor.

İŞ GÜVENLİĞİNİ KİM TAKAR

Yaşanan onlarca kazanın gerekli önlemler alınmadığından kaynaklanmasına rağmen çevremizdeki inşaat işçilerinin metrelerce yüksekte baret bile takmadan çalışması rikkat çekiyor. Kırıkkale’deki bazı çok katlı hata kamu binası inşaatlarında bile  çalışan işçilerin hiçbir güvenlik önlemi almadan adeta ölüme meydan okuyarak ekmek paralarını kazanmaya çalışmaları dikkatlerden kaçmıyor. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü