Tehlikeye meydan okuyorlar

Tehlikeye meydan okuyorlar

Kırıkkale'de sıcaktan bunalar çocuklar süs havuzlarında serinliyor. Çocuklar süs havuzlarına akın ederek adeta tehlikeye meydan okuyorlar.

ALDIRIŞ ETMİYORLAR

Kırıkkale’de Cumhuriyet Meydanında bulunan Belediye Parkı`ndaki havuza giren çocuklar, etrafındakilere aldırış etmeden serinlemenin keyfini çıkartıyor. Havuz kenarından taklalar atan, balıklama suya dalan çocuklar havuzdaki tehlikeye aldırış bile etmiyorlar. Süs havuzunda yüzen çocuklar, tehlikenin farkında olmadan havuza girip serinliyor. Herkesin gözü önünde süz havuzlarına giren çocuklar adeta tehlikeye davetiye çıkartıyorlar. Havuzların içerisinde aydınlatma için kullanılan elektrik ve fıskiye borularına rağmen havuza giren çocuklara park yetkilileri de müdahale etmiyor.

 

SICAKLAR ONLARI DA ETKİLİYOR

Süs havuzunda tehlikeye aldırış etmeden yüzen çocuklar havanın çok sıcak olduğunu serinlemek için havuza girdiklerini belirterek, Yüzme havuzlarına gidemediklerini, Kızılırmak nehrinin de tehlikeli olması nedeniyle süs havuzlarında serinlemeye çalıştıklarını söylediler. Havuzda serinlemeye çalışan çocuklar, yaz sıcağından bunaldıklarını belirterek havuzlara gidemediklerini ayrıca Kızılırmağın ise tehlikeli olmasından dolayı buraları tercih ettiklerini söylediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ