Tehlikeye meydan okuyorlar

Tehlikeye meydan okuyorlar

Hava sıcaklığının 37 dereceyi bulduğu Kırıkkale'de sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzlarında serinlemeye çalışırken tehlikeye adeta meydan okuyorlar.

TEHLİKEYE MEYDAN OKUYORLAR
Hava sıcaklığını 37 dereceyi bulduğu Kırıkkale’de sıcaktan bunalan çocuklar Cumhuriyet Meydanındaki süs havuzunda serinlemeye çalıştılar. Havuzdaki elektrik akımı ve diğer tehlikelere aldırış etmeyen çocuklar biraz olsun serinlemek için birbiriyle yarıştılar.

VATANDAŞLAR
PARKLARA SIĞINIYOR
Bu arada bayram mesaisinin başlaması dolayısıyla sokağa çıkan vatandaşlar da aşırı sıcaktan kısa sürede bunaldılar. Kentin merkezindeki dinlenme parklarına yönelen vatandaşlar dan bazılarının ağaç gölgesinde çimlerin üzerinde sere serpe yatması dikkat çekti.

YETKİLİLER SICAK
UYARISI YAPIYOR
Bu arada uzmanlar hava sıcaklıklarına karşı vatandaşların çok dikkatli olmaları konusunda uyarılarını sürdürdü. Kalp yetmezliği, solunum yetmezliği ve diğer rahatsızlıkları bulunan vatandaşların mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaları önerildi. Hava sıcaklıklarının hafta içinde de aynı seyrinde süreceğini bildiren uzmanlar birkaç gün daha bu konuda dikkatli olunmasını istediler.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama