Tehdit edenlere karşı İç Güvenlik Yasasını çıkartacağız

Tehdit edenlere karşı İç Güvenlik Yasasını çıkartacağız

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Sözcüsü Ramazan Can, Toplumsal barışımızı tehdit edenlere karşı, iç güvenlik yasasını çıkartacağız.” dedi.

GÜNDEME DAİR AÇIKLAMA

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında düzenlenen halk gününde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Ramazan Can, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İç Güvenlik Yasa Tasarısı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Can, insanların huzur ve barış ortamında yaşamalarını tesis etmek için bu yasaya ihtiyaç olduğunu söyledi.

TOPLUMSAL BARIŞI TEHDİT EDİYORLAR

Muhalefetin tüm engellemelerine karşı bu yasayı çıkartacaklarını söyleyen Can şöyle konuştu, “Yoğun bir meclis çalışması var. Dün sabah 09.00’a kadar çalıştım. Neticede bu yasayı muhalefet engellemeye çalışıyor. Bu yasanın amacı ne? Adam Molotof atıyor, otobüste yangına neden oluyor, araçları yakıyorlar, dükkânları ve işyerlerini yakıyorlar. Dolayısıyla toplumsal barışımızı tehdit ediyorlar. Huzuru tehdit ediyorlar. İnsanları sokaklarda rahat gezemez hale getiriyorlar. Temel hak ve hürriyetleri ihlal ediyorlar. Yaşama hürriyetini ihlal ediyorlar. Bütün bunları temel hak ve hürriyetleri adına yaptıklarını söylüyorlar. Hâlbuki insanlar huzur ve barış ortamında yaşarlar bunu tesis etmek için bu yasaya ihtiyaç vardır. İnşallah bu yasayı muhalefetin direnişine karşı çıkartacağız. İkinci bölümü geçirdik, üç bölüm daha kaldı inşallah önümüzdeki haftalar içerisinde yasalaştıracağız.”.Basın mensuplarının sorularının ardından Can, halkla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ