TEFECİ OPERASYONU

TEFECİ OPERASYONU

Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tefecilik suçuna yönelik operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından TCK-241 tefecilik suçuna yönelik yürütülen projeli çalışmalar neticesinde N.C., M.C. ve S.C.’nin adreslerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 2 Adet tabanca, 1 Adet av tüfeği, 22 Adet dolu fişek, 1 Adet 100 TL banknot, Çok sayıda senet ve icra evrağı, Çok sayıda dijital materyal ve 2 Adet uyuşturucu sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alınırken, haklarında TCK-241 (Tefecilik), TCK-191 ( Kullanmak İçin Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı Madde Kullanmak) , TCK-197 (Parada Sahtecilik) ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna muhalefetten suçundan Adli işlem, 2521 ( Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve av bıçaklarının yapımı, Alımı, satımı ve bulundurulmasına Dair kanun ) sayılı kanuna muhalefet suçu kapsamında ise idari işlem başlatıldı. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ