Tedbirlerimiz en üst seviyede

Tedbirlerimiz en üst seviyede

TARIM VE HAYVANCILIKTA HAK ETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ

Tedbirlerimiz en üst seviyede

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz terörle ilgili tedbirleri yeniden gözden geçirdiklerini belirterek ?Tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkarttık. Kırıkkale´de de böyle bir olayın olmasına müsaade etmeyeceğiz? dedi.

TÜRKİYE ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR  

Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Tarım Sektörü İstişare Toplantısı düzenlendi. Mersan Düğün salonundaki toplantıya Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ve bürokratlar katıldı.

TARIM VE HAYVANCILIKTA HAK ETTİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ

Toplantıda konuşan Milletvekili Öztürk ?Kırıkkale tarım ve hayvancılıkta hak ettiği noktada değil. Ortak akıl geliştirmek açısından bu tür toplantıların önemi büyük. Tarım ve Hayvancılıkta Türkiye´de yukarı doğru bir ivme var ancak Kırıkkale bu ivmeden yeterince nasiplenememiş. Biz yeni bir sinerji oluşturarak bu hastalığımızı yenmek istiyoruz? ifadesini kullandı. Terör saldırılarıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Öztürk ?Bir hafta önce İstanbul´da, 2 gün önce de Kayseri´de şehitlerimiz oldu. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Birey olarak hepimizin çalıştığımız kuruma ve devletimize sadakatli olmakla mükellefiz. İşini savsaklayan, görevini yapmayan bizim dostumuz değildir. Benim dostum, benim hemşerim kimdir? Bu şehitlere saygı duyan, bu bayrağın inmemesi için, daha çok katma değer yaratmak için gayret gösteren kişidir. Buradan bir kez daha şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum? sözlerine yer verdi.    

TERÖRE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Terör saldırısında kullanılan araçtaki 71 plakasının sahte olduğunu hatırlatan Vali Haktankaçmaz ?Kırıkkale´deki aracın oraya gitmesi gibi bir durum söz konusu değil. Terör örgütlerinin azdığı ve hain emellerini artırdığı son dönemde bütün ülkede alınan tedbirler gibi Kırıkkale´de de tedbirlerimizi aldık. Bu yeni olay sonrasında tedbirleri yeniden gözden geçirdik. İnşallah Kırıkkale´de de böyle bir olayın olmasına müsaade etmeyeceğiz. Güvenlik birimleri olarak tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkarttık. Bizim o plakadaki araçta bir sıkıntı yok. Sahibinin de bilgisine müracaat edildi. Aracın plakası taklit edilmiş. Kayseri´deki olayda kullanılan aracın plakası sahte bir plaka. Bizim buradaki araçta bir sıkıntı yok? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ