TEBRİKLER Osman başkan

TEBRİKLER Osman başkan

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde havaların soğumasıyla birlikte araçların kaputlarına sığınan hayvanların telef olmaması için "Kontağı çevirmeden kaputa vurun" sloganıyla kampanya başlatıldı.

Kampanya en çok hayvan severleri sevindirdi. Hayvan dostu insanlar Yahşihan Belediye Başkanına teşekkür etti

 

EN SICAK KAMPANYA

Yahşihan Belediyesi tarafından soğuk kış günlerinde motoru sıcak araçların kaputlarına sığınan sokak hayvanlarının telef olmaması için, ’’Kontağı çevirmeden kaputa vur’’ sloganıyla kampanya başlatıldı. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve belediye görevlileri tarafından Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı üzerindeki park halinde duran araçlara broşür bırakıldı. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, soğuk havaların artmasıyla minik dostlar için farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, bugün itibariyle kampanyayı başlattıklarını söyledi. Türkyılmaz, "Onların ağzı var dili yok. Vatandaşlarımızdan isteğimiz minik dostlarımızın soğuk havalarda araçlarımıza sığınmış olabileceklerini sakın unutmasınlar. Motorumuzu çalıştırmadan önce aracımıza sığınmış olan hayvan dostlarımızın olabileceğini lütfen aklımızdan çıkarmayalım. Kontağı çevirmeden önce kaputa vurarak minik dostlarımızı uyaralım” dedi.

 

TEBRİKLER OSMAN BAŞKAN

Daha öncede sokak hayvanları için hem barınak hem de bakım kliniği açarak yüzlerce hayvan severin takdirini kazanan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bu defada önemli bir projeye daha imza attı. Dondurucu soğuklarda park eden araçların motor sıcağından yararlanmak için kaputa giren kedilerin telef olmaması için başlatılan kampanya ile sokak kedileri korunacak. Kampanyayı bizzat başlatan Belediye Başkanının bu davranışı en çok hayvan severlerin hoşuna gitti. Hayvan dostları başkana teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ