TDH KIRIKKALE’YE ATAMA YAPTI

TDH KIRIKKALE’YE ATAMA YAPTI

TDH Genel Başkanı Sarıgül, sosyal medya hesabından aralarında Kırıkkale’nin de bulunduğu Kırıkkale, Zonguldak, Mardin, Ankara ve Antalya il başkanlarının görev, yetki ve sorumluluklarını aldıklarına yönelik paylaşım yaptı.

CHP'ye isyan bayrağını çekerek kendi partisini kurmak için harekete geçen, bir süredir de 'Türkiye Değişim Hareketi' ismini verdiği oluşum ile nabız yoklayan Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kurucu Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 4 Ocak'ta partisini kuruyor. Sarıgül sosyal medya hesabından Kırıkkale’ye atama yaptığını duyurdu. Sarıgül kendisine ait sosyal medya hesabında şu paylaşımda bulundu; “Büyük bir heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Büyük bir heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Kırıkkale, Zonguldak, Mardin, Ankara ve Antalya il başkanlarımız bugün görev, yetki ve sorumluluklarını aldılar. Gözümüz aydın olsun, varlığın ve bereketin adı olacak, Türkiye Değişim Hareketi yola çıktı geliyor” paylaşımında bulundu. 

Sarıgül “Bugünden sonra Türkiye Değişim Hareketi'ne gönül veren binlerce arkadaşımızla birlikte bizim iki tane görevimiz var. Birinci görevimiz ulusal bayrağımızı, ay yıldızlı bayrağımızı 'Bismillah' diyerek Avrupa'nın, demokratik dünyanın en üstüne taşımaktır. İkinci görevimiz de alın teri ve emeğin temsilcisi Türkiye Değişim Hareketi bayrağını Ankara'nın burcuna dikmektir. Bunun için canla, başla, azimle ve gayretle olacağız” ifadelerine yer verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ