TAZİYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

TAZİYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın vefatının ardından 26 Şubat 2024 Pazartesi günü Genel Merkezin yanında bulunan Grand Mercure Otel’de taziye programı düzenlendi.

Programa TESK Yönetim Kurulu Başkanı Bendevi Palandöken, TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç, Eski Milletvekili Sinan Oğan, STK temsilcileri, işyerleri temsilcileri, akademisyenler, gazeteciler, sanatçılar, sendika çalışanları ile çok sayıda sendika üyesi katıldı. Kur'an-ı Kerim okunan ve dualar edilen programda, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Sendika Yönetim Kurulu üyeleri, Kavlak Ailesi, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ile Konfederasyona bağlı Sendika Başkanları hazır bulundu.

Taziye ziyaretleri 27 Şubat 2024 Salı günü de devam etti. Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kavlak ailesi ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı genel merkezdeki makamında ağırladı. Genel Başkan Uysal Altundağ, daha sonra sırasıyla Dok Gemi-İş Sendikası Genel Başkanı Necip Nalbantoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Yönetim Kurulu üyelerini, Eski Milletvekili Yılmaz Ateş, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Yazıcı, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun taziyelerini gün içinde kabul etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız