Tayvan olarak yanındayız

Tayvan olarak yanındayız

Tayvan Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng, Soma`da maden ocağında çıkan yangına ilişkin, "Tayvan olarak herhangi bir ihtiyaç olduğu takdirde seve seve yardımcı oluruz" dedi.

BİLGİ ALDIM

Cheng, Keskin Kaymakamlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, haberi duyunca sabaha kadar uyuyamadığını ve olaydan büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Ankara’dan Kırıkkale`ye gelirken Soma`da meydana gelen olayla ilgili sürekli ofisindeki arkadaşlarından bilgi aldığını belirten Cheng, şöyle konuştu: “Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi çok iyi arkadaşımızdır. Onunla da görüştük. Kendilerine `Tayvan olarak herhangi bir ihtiyaç olduğu takdirde seve seve yardımcı oluruz` dedik. Milletvekili Tanrıverdi de şu anda herhangi bir ihtiyaçlarının olmadığını ve gerekirse bizimle iletişime geçeceğini söyledi. Çok üzgünüz. Yardıma her zaman hazırız.”

 

DERİNDEN ÜZDÜ

Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan da Soma`da yaşanan facianın milleti derinden üzdüğünü ifade ederek, madende hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet ve yaralananlara şifa diledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ