Tayini çıkan müdürlere veda yemeği

Tayini çıkan müdürlere veda yemeği

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan 3 şube müdürünün tayin nedeniyle ilçeden ayrılmasından dolayı program düzenlendi.

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan 3 şube müdürünün tayin nedeniyle ilçeden ayrılmasından dolayı program düzenlendi.

 

Milli Eğitim Bakanlığının İl-ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerindeki şube müdürlerinin 2021 yılı bölge hizmetine bağlı yer değiştirme nedeniyle Yahşihan ilçesinde görev yapan şube müdürleri, Selim Coşkun ve Duran Arslan Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne, Şerif Turan ise Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atandı.  Atamaları yapılan şube müdürleri için ilçedeki bir restoranda düzenlenen programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, tayinleri çıkan şube müdürleri ile güven ortamında çok güzel başarılı çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

 

Eğitimde kalıcı adımlar attıklarını belirten Kökrek, "Burada güzel bir intiba bırakan 3 şube müdürü arkadaşıma verdikleri destekten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurumlarda ekip oluşması eğitim adına büyük önem taşıyor. Bizler bunu ilçede başardık. Bu sayede  burada güzel gayretli ve başarılı bir ekip oluşturarak çalışmalarımızı yaptık." dedi. Kurumlarda hiyerarşinin yanı sıra güven ortamının ve kurum kültürünün de büyük önem taşıdığını belirten Kökrek şöyle konuştu: "Burada hepimizin arasında güzel bir güven oluştu ve tüm çalışmalarımızı bu güven ortamı içerisinde başarılı bir şekilde devam etmiş olduk ve bu anlayış bundan sonra da devam edecek.”

 

Şube müdürü arkadaşlarımız tayin oldukları yerde daha başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Beraber çalıştığımız süre içerisinde ciddi tecrübeler kazandılar. Bu tecrübe ve birikimlerinden eğitim camiası daima istifade edecek. Beraber olduğumuz süre içinde başarılı çalışmalar ortaya koyduğumuza inanıyorum. Katkılarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız