Tayfun Temur Asaleten Atandı

Tayfun Temur Asaleten Atandı

Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili olarak görev yapan Tayfun Temur, Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak atandı.

KUTSAL GÖREV

Temur, Kırıkkale’de yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak asaleten atandı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan İl Müdürü Temur, “İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun tensipleri ile Kahramanmaraş AFAD İl Müdürü olarak asaleten atanmış bulunmaktayım. Yüzyılın afetini yaşadığımız bu zorlu dönemde şahsımı bu kutsal göreve layık gören tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. 

TEŞEKKÜRLER 

Bu süreçte bana desteklerini hiç esirgemeyen başta AFAD Başkanımız Sn. Yunus Sezer ve Kırıkkale Valisi Sn. Bülent Tekbıyıkoğlu olmak üzere beraber çalışma fırsatı bulduğum tüm mülki idare amirlerimize, kurum müdür ve amirlerine, sahada birbirimize omuz verdiğimiz çok kıymetli mesai arkadaşlarıma ve son olarak hakkını hiç bir zaman ödeyemeyeceğim değerli aileme bu süreçte sonsuz teşekkür eder ve saygılarımı sunarım” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız