Tatilde Kur´an ve Osmanlıca öğreniyorlar

Tatilde Kur´an ve Osmanlıca öğreniyorlar

KIRIKKALE GENÇLİK MERKEZİ VE HAYRAT VAKFI İŞ BİRLİĞİYLE YAZ TATİLİNDE GENÇLERE KUR´AN-I KERİM VE OSMANLICA KURSU DÜZENLENİYOR

Tatilde Kur´an ve Osmanlıca öğreniyorlar 

Kırıkkale Gençlik Merkezi ve Hayrat Vakfı iş birliği ile yaz tatilinde gençlere Kur´an-ı Kerim ve Osmanlıca kursu düzenleniyor.

KOLLARIMIZI SIVADIK

Konu hakkında açıklama yapan İl Müftüsü Bekir Gerek şu bilgileri verdi: ?Yaz tatili boyunca düzenlenecek olan Kur´an-ı Kerim ve Osmanlıca kursları haftada 5 gün Hanımelleri Orta Okulunda 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşiyor. Hadisi Şerif´de buyrulduğu üzere en hayırlı insan tarifi ?´ Kur´an-ı Kerim öğrenen ve öğretendir´´ ve bu hayırlı insan olma fırsatını değerlendirmek için kollarımızı sıvadık. ?En hayırlı? demek; Allah Teâla´nın ve Sevgili Habibi´nin rızasına ve sevgisine, diğerlerine göre bir adım daha yakın kimse demektir.? 

SEMİNERLER DÜZENLENECEK

?Kur´an-ı Kerim ve Osmanlıca kursu ile birlikte gençlerimize Mübarek Ramazan Ayı faaliyetlerimizden Kur´an-ı Kerim meali, Peygamber Efendimiz (SAV)´in hayatı ve hadis okuma gibi etkinliklerde düzenledik. Bu Kurslarımızda zamanla gençlerimize İlmihal dersleri, Anne-baba hakkı, Gıybet, Yardımlaşma, İyilik ve Kardeşlik Bilinci üzerine de bir takım seminerler düzenlenecektir.?  

OYUN ARAÇ VE GEREÇLERİ HEDİYE EDİLDİ

?Gençlerimize kurs aralarında vakitlerini daha verimli ve etkin geçmesi içinde spor yapmalarını düşünerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz desteği ile gençlerimize bir takım oyun sporları oynamak için gerekli araç ve gereç de hediye edildi.?



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti