Tatil otobüs firmalarına yaradı

Tatil otobüs firmalarına yaradı

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde özellikle öğrenciler, memleketlerine gidebilmek için bilet bulamayınca zor anlar yaşarken, otobüs firması sahipleri ise bu 9 günü dolu dolu geçirmiş olmanın tadını çıkardılar.

 

ES SEFERLER DÜZENLENDİ

Otobüs firmaları, 9 günlük bayram tatili için il dışına çıkacak olanlara ek seferler düzenledi. Bazı firmalar ise yeni otobüsler alarak bayramı fırsata çevirmeyi tercih etil. Günler hatta haftalar öncesinden yer ayıran ve biletini alanlar rahatlıkla koltuklarına oturup dönüş yolculuğuna başladı, bilet bulamayanlar da aktarmalı gitmek zorunda kaldı. Kırıkkale otobüs terminalinde 9 gün boyunca yolcuların çok olması gözlerden kaçmadı. Kırıkkale otobüs firmaları sabit fiyatlarını korurken, diğer firmaların bilet fiyatında artışlar gözlendi.

 

BİLET FİYATLARI UYGUN

Yolcular bilet fiyatlarından duydukları memnuniyeti dile getirirken, otobüs firması sahipleri de mazot parasına gidip geldiklerini söyleyerek dert yandılar. Firma sahiplerinin en büyük sıkıntısı ise uçaklar. Uçakların ucuz fiyata yolcu kabul etmesinin işlerini bıçak gibi kestiğini ifade eden firma yetkilileri, “Uçaklar bizi perişan etti. Ucuz fiyata yolcu taşıdılar ve bizler bayramların dışında iş yapamaz duruma geldik. Şu anda işlerimiz çok iyi. 9 günlük tatil bittikten sonra yine sıkıntıya düşeceğiz.” dedi. Öte yandan Kırıkkale otobüs firmalarının Ankara’ya aynı fiyattan yolcu taşıması da vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılandı. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü