TATBİKATI CİDDİYE ALIN

TATBİKATI CİDDİYE ALIN

1 ? 7 Mart Deprem Haftası ile ilgili Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü işbirliği ile sivil savunma, afet bilinci, yangın, deprem olgusu ve korunma yöntemleri konularında bilgilendirici seminer düzenledi. Kırıkkale İl Mil

TATBİKAT ÖNEMLİ

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu?nda verilen seminerde, deprem olgusu ve korunma yöntemleri ön planda tutuldu. Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, dünyanın çeşitli yerlerinde afetler olduğu ve bunları üzülerek izlediğimizi söyledi. Bunların yerine sivil savunma çerçevesinde önlem alınması gerektiğine dikkat çeken Peker, bu nedenle de tatbikata önem verilmesi gerektiğini savundu.

 

BU GÜNE KADAR HEP İYİ ÇALIŞTINIZ

Peker, ?Tatbikat çok önemli ve ciddiye alınmalı. Yarın(bugün) Milli Eğitim binamızda tatbikat yapacağız. Tatbikatta bina ne kadar sürede boşaltılacak buna bakacağız. Ne kadar hızlı boşaltılırsa o kadar iyiyiz demektir. Yarınımızda üzüleceğimize bu türlü çalışmalarımıza önem verelim. İşimizi ciddi yapalım. Allah kimseye kötü gün yaşatmasın. Bu manada ben personelime teşekkür ediyorum. Bu güne kadar hep iyi çalıştınız.?

 

EĞİTİM SEMİNERİ

Tebrik ediyorum. Ayrıca bize değer veren basın mensuplarına bu toplantımıza katıldıkları için teşekkür ederim. Herkese bir ömür boyu mutluluklar? diye konuştu. Daha sonra Sivil Savunma Uzmanı Mehmet Karabudak, Milli Eğitim Personeline sivil savunma, afet bilinci, yangın, deprem olgusu ve korunma yöntemleri konularında bilgilendirici eğitim semineri verdi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ