Taşpınar Mağazaları artık Kırıkkale´de

Taşpınar Mağazaları artık Kırıkkale´de

HER ŞEY 20 TAKSİTLE

Taşpınar Mağazaları artık Kırıkkale´de

Ankara´da 19 şubesinin ardından ilk şehir dışı şubesini Kırıkkale´ye açan Taşpınar Mağazalarında eviniz için her şey kartsız şartsız 20 ay taksitle!

10 BİN METREKARELİK MAĞAZA

30.000 ürün çeşidiyle,  inanılmaz kampanyalarıyla açıldığı her merkezde adından söz ettiren Taşpınar Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş., Kırıkkale´deki 10.000 m2´lik ilk mağazasını Modern çarşı da açtı. Bu kadar ürünü bir çatı altında toplayan firmanın başarısını ise Taşpınar Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Üşenmez´den dinledik.

TAŞPINAR´I BİZE TANITIR MISINIZ?

Taşpınar´la olan yolculuğumuza 1988´de mahalle arasında halı satan küçük bir dükkânla başladık. Her geçen gün, müşterilerimizle aramızdaki güveni güçlendirdik. Buradan aldığımız güçle, tüm ev eşyalarını bir arada sunan mağazalar zinciri oluşturarak yolumuza devam ettik. Yıllarla edindiğimiz tecrübeyi ve müşterilerimizin bize duyduğu güveni 2009´ da büyük bir atılıma çevirerek, Ankara Akyurt´ta 16.000 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 70.000 metrekare alanda faaliyet göstermeye başladık. Mobilya ve yatak üretiminde de Taşpınar kalitesini oluşturmaya başladık. Bugün 30.000 çeşit ürünümüz ve yüzlerce çalışanımızla kısa bir süre içerisinde perakende sektöründe Ankara´nın büyük markalarından biri haline geldik. Taşpınar olarak bizim gerçek değerimiz, müşterilerimizin yüzünde oluşturmayı başardığımız gülümsemedir.

BİZE ÜRÜN YELPAZENİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Başlangıçta halı ile başladık ticari hayatımıza. Daha sonra ev tekstili işine girdik. Müşterilerimizin istekleri arttıkça da zücaciye sektörünü de el attık. Akabinde elektrikli ev aletleri, mobilya, beyaz eşya ve son olarak teknoloji ürünleri birbirini takip eden gelişmeler oldu. Mağazalarımızda kendi üretimimiz birçok ürün bulunduğu gibi, markalı ürün diye tabir ettiğimiz lisanslı ürünler de bulunmaktadır.

ÜRÜN SATIŞI KONUSUNDA SAĞLADIĞINIZ AVANTAJLAR VAR MI?

Taşpınar sürekli güncel ürünleri takip ettiği için müşterilerin tercih ettiği bir adres durumunda. Bu açıdan birçok ayrıcalıkta sağılıyoruz. 20 aya kadar varan taksit seçeneğimiz ve kredi kartsız, kefilsiz ürün satışları da yapıyoruz. Ayrıca ürünlerimizde faiz uygulaması da yapmıyoruz.

KALİTE, ÜRÜNLERİNİZDE NASIL HAYAT BULUYOR?

Üretimde kullandığımız ürünlerimiz, bugün büyük markalar diye tabir ettiğimiz firmaların kullandığı ürünlerle aynı malzemelerdendir. Bizim ürün politikamız ?kaliteli ürün, cazip fiyat? üzerine kurulmuştur. Halkımıza kaliteli ürünlerin de çok iyi fiyatlara satın alınabileceğini gösterdik. AR-GE bölümümüz çalışmalarını da bu doğrultuda her geçen gün daha da güçlendirerek sürdürmektedir.

GELECEK HEDEFLERİNİZ NELERDİR?

Bugün 19 şube ile Ankara´nın birçok semtinde hizmet vermekteyiz.  Bu mağazalarımızın en küçüğü 250 m2 iken, en büyüğü 10.000 m2 bir alana sahiptir. Taşpınar, Ankara´da 19 şube ama daha mağaza açmayı hedeflediğimiz birçok semt bulunmakta. Aslında Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye´de mağazalaşmak ve ülkenin en büyük mağazalar zincirlerinden birisi olmak en büyük hedeflerimiz arasında.  İlk Ankara dışı şubemizi de Kırıkkale´de açtık. 1 haftalık kısa bir süre içerisinde almış olduğumuz tepkilerden ve Kırıkkale halkının ilgisini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyoruz. Şimdi ise önce Ankara İstanbul yolu üzerinde 13.000 m2 en büyük mağazamızı, ardından da Düzce şehrimizdeki mağazamızı hizmete açacağız. 2016 yılında ise 50 şubeye ulaşmayı hedeflemekteyiz.

PERAKENDE SEKTÖRÜ DIŞINDA BAŞKA YATIRIMLARINIZDA VAR MI?

Taşpınar markası olarak inşaat sektöründe de dev yatırımlar yapıyoruz. Şuan Ankara´da 950 konutluk bir inşaat projesi olan Mebuskent´in ortaklığını yapmaktayız. Bu alanda da çalışmalarında hız kesmemektedir. Sizin vesilenizle Kırıkkale halkına da bir müjde vermek istiyorum. Önümüzdeki günlerde Kırıkkale´ye 255 konutluk bir inşaat projesine de başlayacağız. İnşaat yatırımlarımıza bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğiz.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı