Taşların dünyasına hoş geldiniz

Taşların dünyasına hoş geldiniz

?Yaratılan hiçbir şey tesadüf değildir? ayetinin karşıladığı küçük işyerinde taşların büyüsüne kapılmamanız mümkün değil Kırıkkale?nin yeni yüzü Turkuaz?da.

DOĞAL TAŞLARLA TAKI TASARIMLARI

Kuyumculuk sektöründe uzun yıllardır hizmet verdikten sonra okuduğu kitaplardan etkilenerek taşlara merak salan Neriman Yumuşak açtığı mağazada insanlara bir yandan taşlar hakkında bilgi verirken diğer yandan da doğal taşlarla takı tasarımları yaparak Kırıkkale?de yeni bir sektöre imza attı.

HALKIMIZIN YOĞUN İLGİSİ

Doğal taşların enerjilerini, yıldızlarla ve manyetizmayla olan ilişkilerini kullanarak insanların daha pozitif ve daha ileri seviyede bir yaşam standardına kavuşabileceklerini belirten Yumuşak,?Dünyada var olan doğal taşların hepsinin bir anlamı var. Bu taşlardan yapılan takıları kullananlar kimi zaman çeşitli hastalıklarından kurtulabiliyor, kimi zaman da maddî ve manevî refah içerisinde bulabiliyorlar kendilerini.  Biz de taşların bu olumlu gücünü Kırıkkale insanıyla buluşturmak üzere böyle bir mekân açmayı kararlaştırdık. Halkımızın yoğun ilgisi bizi ziyadesiyle memnun ediyor? dedi.

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım