Taşınma için elimizden geleni yaparız

Taşınma için elimizden geleni yaparız

Vali Ali Kolat önceki gün sanayi esnafını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kolat sanayinin taşınmasının esnafı daha da rahatlatmasını ümit ettiklerini söyledi.

ÇARŞI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Kolat,Sanayi Çarşısı’na  gelişinde Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Oto Sanatkârlar ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Seyfettin Talu ve sanayi esnafı tarafından karşılandı.  Vali Kolat burada Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Oto Sanatkârlar ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Seyfettin Talu’dan Sanayide iş yerleri hakkında bilgi aldı.

İDARECİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA

Verilen bilgide Sanayi Çarşısında 1315 iş yerinin faaliyet gösterdiğini, bunlardan 450 esnafın odaya kayıtlı olduğunu belirtildi. Daha sonra Kolat ve beraberindeki heyet iş yerlerini gezerek yapılan işler hakkında bilgi aldılar. Kolat burada yaptığı konuşmada; “Esnaf bir İlin, bir ilçenin can damarıdır. Esnaf huzur içindeyse o memleket huzur içindedir. Esnafın derdi sıkıntısı varsa idarecide rahat oturamaz. İdareci de bunu düşünmek zorunda” ifadelerinde bulundu.

ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ

Kolat ayrıca “Hepimiz elimizden geldiğince esnafın rahat edebilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla elimizden gelen çalışmayı gösteriyoruz. İnşallah daha iyi olacak tabi. Son yıllarda çok ciddi mesafeler aldık. Türkiye’miz büyük değişim ve gelişimler yaşadı. İnşallah kuruluşundan bu yana hizmet eden bu yerin taşınması esnafın orada daha rahat etmesi, icra-i sanat etmesi hepimizi memnun eder. Biz bu konuda üzerimize düşen neyse Valilik olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı