Taşımalı eğitime bir gün ara verildi

Taşımalı eğitime bir gün ara verildi

ÖNCEKİ GÜN SABAHA KARŞI ETKİLİ OLAN KAR VE DONDURUCU SOĞUK SEBEBİYLE

ÖNCEKİ GÜN SABAHA KARŞI ETKİLİ OLAN KAR VE DONDURUCU SOĞUK SEBEBİYLE

Taşımalı eğitime bir gün ara verildi

Yağışlı havanın etkisinde kalan Kırıkkale´de akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının ardından don olayı gözlendi. Ara yollarda araçlar hareket etmekte zorlanırken, Kırıkkale Merkeze bağlı köylerde taşımalı eğitime bir günlük ara verildi.

ANA ARTERLER TUZLANDI 

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düştüğü Kırıkkale´de önceki gün akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı il genelinde etkili olurken, merkezde Kırıkkale Belediyesi ekipleri ulaşımda aksama olmaması için ana güzergâhlarda tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışı ve soğuk havayla birlikte bazı bölgelerde buzlanma oluşurken, ara yolları kullanmak isteyen araçlar ise zaman zaman ulaşımda güçlük çekti. 

TATİLİ MİLLİ EĞİTİM DUYURDU 

Diğer taraftan Kırıkkale Merkeze bağlı köy okullarında taşımalı eğitime bir günlük ara verildi. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü sabahın erken saatlerinde internet sitesi aracılığı ile eğitime verilen arayı duyurdu. Açıklamada ?Merkeze bağlı Köy okullarımız ve taşımalı eğitimle okula gelen öğrencilerimiz için olumsuz hava koşulları nedeniyle 16.12.2016 Cuma Günü bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir? ifadelerine yer verildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti