Taşeron işçileri koruyacak yasa geliyor

Taşeron işçileri koruyacak yasa geliyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, taşeron işçilerle ilgili yasa tasarısının meclisten geçeceğini söyledi. Can, bu hafta mecliste torba yasası ve ceza kanunu maddelerinin görüşüleceğini bildirdi.


MECLİSTE GÖRÜŞÜLECEK
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.Can, partisinin il başkanlığında, vatandaşlarla görüştükten sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.Taşeron işçilerle ilgili yasa tasarısının komisyondan geçmek üzere olduğunu belirten Can, TBMM`de bu hafta ceza kanunu ve torba yasaları görüşeceklerini söyledi.

ZİHNİYET BULANDIRILIYOR
Siyasi parti amblem ve sembollerinin birbirine benzetilip seçmenin zihninin bulandırılmasına yol açan sorunları ele aldıklarını vurgulayan Can, şunları kaydetti:"Siyasi parti, tüzüğünde belirlenmiş olan veya yetkili organlar kanalıyla sonradan karar altına alınan ya da Anaysa Mahkemesi tarafından kapatılmış bir siyasi partinin sembolünü, işaretini, rumuzunu kullanan siyasi partiler aleyhine müracaat edecek. Anayasa Mahkemesi 30 gün süre verecek. Bu süre zarfında o parti bu aykırılığı gidermez ise bu sembol ve rumuzları kullanamayacak. Vermiş olduğumuz teklifle bu ihlallerin önüne geçeceğiz."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız