Tasavvuf müziği herkesi büyüledi

Tasavvuf müziği herkesi büyüledi

Kırıkkale Üniversitesi tarafından Mevlana'yı Anma Haftası nedeniyle İl Kültür Merkezi'nde tasavvuf müziği konseri düzenlendi. Düzenlenen törende tasavvuf müzikleri dinleyicileri mest etti.

SEMA GÖSTERİSİ YAPILDI

Düzenlenen törende Vali Ali Kolat, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Coşkun, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.Kırıkkale Üniversitesi Güçlendirme Vakfı 2.  Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Çetiner vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Kırıkkale Üniversitesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

PLAKET VERİLDİ

Programda sanat yönetmenliğini ve solistliğini Dr. Timuçin Çevikoğlu’nun yaptığı ilahi ve nefeslerden oluşan Tasavvuf Müzik topluğu Mevlana’nın eserlerinden oluşan çeşitli ilahiler söyledi. Kırıkkale Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu da, Mevlana’nın hayatı ve eserleri hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra Dr. Timuçin Çevikoğlu Başkanlığında sema gösterisi yapıldı. Programdan sonra Dr. Timuçin Çevikoğluna düzenlemiş olduğu sema gösterisi için Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız tarafından bir plaket verildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ