Taş devrine mi dönüyoruz?

Taş devrine mi dönüyoruz?

Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale ve Yöresi Tarih Araştırmaları Merkezi (KATAM) ve Tarih Topluluğu?nun ortaklaşa organizasyonuyla gerçekleştirilen Dinek Dağı Zirve Yürüyüşünün en üst noktasındaki Zirve Defteri Kutusu içerinden çıkan çakıl taşları kafilenin

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DİNEK DAĞI ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEYEN KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN VE ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN OLUŞAN KAFİLENİN, DAĞIN ZİRVESİNE YERLEŞTİRİLEN VE ÜZERİNDE ?ZİRVE DEFTERİ? İBARESİ BULUNAN METAL KUTUDA KARŞILAŞTIĞI MANZARA BU TEPKİYİ DOĞURDU:

Taş devrine mi dönüyoruz?
Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale ve Yöresi Tarih Araştırmaları Merkezi (KATAM) ve Tarih Topluluğu?nun ortaklaşa organizasyonuyla gerçekleştirilen Dinek Dağı Zirve Yürüyüşünün en üst noktasındaki Zirve Defteri Kutusu içerinden çıkan çakıl taşları kafilenin şaşırmasına yol açtı.
KUTUDAN ÇAKIL TAŞLARI ÇIKTI
1744 metredeki zirve noktasına vardıklarında, burada bulunan ve 28 Ekim 2009 tarihinde buraya metal bir kutu içerisine yerleştirilen Zirve Defteri?ne duygularını ve düşüncelerini yazmayı ümit eden grup üyeleri, kutunun içerisinden yalnızca çakıl taşları çıkınca şaşkınlığını gizleyemedi.
KİM, NEDEN ALSIN Kİ?
?Taş Devrine mi dönüyoruz?? esprileri bir yana, zirveye çıkan kişi ve grupların düşüncelerini paylaşmaları amacıyla yerleştirilen defteri kimin, ne amaçla almış olabileceği ve neden yenisinin yerleştirilmediği sorusu, dağın iniş yolculuğunda en çok konuşulan ve esprilere malzeme olan konu oldu!  
                                                                                                                                                 


PUSULA ÖZEL
HABER-FOTO: HABİLHAN PEHLİVANLI


sait
8.06.2013 19:29:32
Onu alan kişiye lazım olmuştur. Malum bir çok şey yapabilir onunla... Neyse anlayana :)

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü