TARIMDA 5 YILLIK GÖSTERGELER BELİRLENDİ

TARIMDA 5 YILLIK GÖSTERGELER BELİRLENDİ

Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz, 2018-2022 yıllarını kapsayan bu eylem planı ile 5 adet gelişme ekseni, 61 adet eylem ve 5 yıllık performans göstergelerinin belirlendiğini söyledi.

Kırıkkale Tarım Vizyonu ve Eylem Planı İzleme ve Değerlendirme Kurulu 3. toplantısı Vali Yardımcısı Ömer Ulu başkanlığında gerçekleştirildi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, Kırıkkale Tarım Vizyonu ve Eylem Planı İzleme Değerlendirme ve Yönlendirme Kurulu üyeleri katıldı. İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan İl Müdürü Sırrı Yılmaz; “2017 yılında, İlimiz Tarım ve Hayvancılığının 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için Kırıkkale Tarım Vizyonu ve Eylem Planını hazırlayıp yürürlüğe koyduk”

İl Müdürü Yılmaz, 2018-2022 yıllarını kapsayan bu eylem planı ile 5 adet gelişme ekseni, 61 adet eylem ve 5 yıllık performans göstergelerinin belirlendiğini söyleyerek, “5 yıllık çalışma planlarımız ve projelerimizi bu doğrultuda hazırlayıp yürütüyoruz. Her yılsonunda belirlediğimiz hedefleri değerlendirmek üzere Vali Yardımcımız Sn. Ömer Ulu Başkanlığında sektör temsilcileri katılımıyla oluşturulmuş ‘’İl İzleme Değerlendirme Kurulu’’ ile çalışmalarımızı değerlendirmekteyiz. Bu yıl 3. Değerlendirme toplantımızı yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Sözlerine eylem planı hakkında bilgi vererek devam eden Yılmaz; Bitkisel Üretimde Verim ve Kalitenin Arttırılması, Hayvansal Üretimde Verim ve Kalitenin Arttırılması, Gıda Arzı ve Güvenirliliğin Sağlanması, Tarımsal Altyapı ve Kırsal Kalkınma ve Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi ana başlıklarına yönelik projelerin hayata geçirildiğini ve bu doğrultuda çalışmalara devam edileceğini dile getirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ