Tarımda 3 sıra yükseldik

Tarımda 3 sıra yükseldik

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarımda şampiyonluğun Zafer bölgesinden Batı Akdeniz bölgesine geçtiğini bildirerek, 15. Sıradan 12. Sıraya yükselen Kırıkkale'nin de içinde bulunduğu TR71 bölgesinin ise umut verdiğini

KIRIKKALE LOKOMOTİF OLDU

Kırıkkale’de son aylarda artan tarımsal kalkınma çalışmaları ve ilçelerde görülen hareketlilik meyve vermeye başladı. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar gazetemize yaptığı açıklamada lojistik olarak önemli bir noktada bulunan Kırıkkale’nin üretimde de önemli bir konuma geldiğini ifade etti. Tarımda şampiyonluğun el değiştirdiği dönemde Kırıkkale’nin de katkısı ile TR71 bölgesinin 3 basamak yükseldiğini belirten Bayraktar bu başarının ileriki dönemlerde de artarak devam etmesi ve üretim potansiyelinin en üst seviyeye ulaşmasını umut ettiklerini ifade etti.

 

DEVAMINI BEKLİYORUZ

Arıcılık, bağcılık ve meyve yetiştiriciliği alanlarında yoğun çalışmalar yapıldığını belirten Bayraktar Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Kırıkkale halkının da üretime ve tarımsal faaliyetlere önem verdiğini belirterek ileriki dönemlerde konumu gereği Kırıkkale’nin daha faal bir duruma gelebilmesinin muhtemel olduğunun altını çizdi. Bayraktar ayrıca TR71 bölgesinin yükselişini kutladığını ve devamını beklediklerini ifade etti.

 

 

Haber: Cemal Eroğlu 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı