Tarım Müdürlüğü mesaiye bayramlaşma ile başladı

Tarım Müdürlüğü mesaiye bayramlaşma ile başladı

Kırıkkale İl Müdürlüğümüzce Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde tüm Şube Müdürlükleri bir araya gelerek bayramlaşma yapıldı.

MESAİDEN ÖNCE BAYRAMLAŞMA

İl Müdürlüğü yemekhanesinde düzenlenen Bayramlaşma törenine, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüz Recep Kırbaş, İl Müdür Yardımcısı Ekrem Şener, Şube Müdürleri ve İl Müdürlüğü personeli katıldı.

BAYRAMLAR BİRLİK GÜNLERİDİR

Bayramlaşma töreninde konuşan İl Müdürü Recep Kırbaş,   bayramların insanlar arasındaki sevgi, kardeşlik, merhamet ve yardımlaşma duygularının arttığı özel günler dlduğunu söyledi. Kırbaş “Bayramlar Milli birlik ve beraberlik bilincinin gelişmesine katkı sağlarlar. Bu düşüncelerle tüm personelimizin ve ailelerinin Kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve saygılar sunuyorum. Görevlerimizde bu dayanışma, birlik ve beraberlik ruhuyla aynı şevk ve heyecanla çalışarak Kırıkkale ve Ülkemiz tarımına hizmet etmeye devam edeceğiz.  Ayrıca bayram boyunca çalışan nöbetçi Veteriner Hekim ve gıda denetim elemanlarımıza ve diğer personelimize de teşekkür ederiz, hepinize çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü