Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılacak

Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılacak

26-29 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA AÇIK KALACAK

Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılacak

Kırıkkale´de bir ilk gerçekleşecek. Çevremizdeki illerde yıllardır tekrarlanan Tarım Fuarı Kırıkkale´de de açılacak. Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleri sonucu fuar Cumartesi Pazar yerinde kurulacak.

26-29 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA AÇIK KALACAK

26-29 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak fuar Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Art Fuar Organizasyonu işbirliği ile Kırıkkale Valiliği, Belediye ve Kırıkkale Ziraat Odası, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ticaret Borsası, Kırıkkale Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale ili Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin desteğinde Cumartesi Pazar yerinde açılacak.

TARIMLA İLGİLİ EKİPMANLAR SERGİLENECEK

Tarımsal mekanizasyon, hayvancılık, makina, Gübre, tohum, fidan ve zirai ilaç gibi teknolojinin en son sergileneceği fuar ile ilgili konuşan TSO Başkanı Ekrem Gök ? gerek Kırıkkale ve gerekse Türkiye´nin çeşitli illerinden pek çok üretici ve imalatçı katılım sağlayarak teveccüh göstermişlerdir. Sahip olduğu tarıma elverişli Tarım alanlarına sahip olan ilimizde ilk kez düzenlenecek fuarın Tarım ve hayvancılık sektörü ile ilgili olmasında bizleri onurlandırmaktadır.

TÜM MAKİNE VE TEKNOLOJİYİ GÖRECEĞİZ

Yapılmakta olan etkin tanıtım sebebi ile fuarın düzenleneceği dört günde binlerce çiftçi ve tarım profesyonel fuar alanında buluşarak tarım sektöründeki mekanizasyonun ulaştığı noktayı, pek çok markayı ve modeli bir arada görerek mukayese etme imkânına sahip olacaklardır? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü