Tarım İl Müdürlüğüne TÜİK´ten Teşekkür Belgesi

Tarım İl Müdürlüğüne TÜİK´ten Teşekkür Belgesi

?İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN DOĞRULUĞU ÖNEMLİ?

Tarım İl Müdürlüğüne TÜİK´ten Teşekkür Belgesi

Kırıkkale Tarım İl Müdürlüğünde Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğünce, istatistik konularının değerlendirildiği bir toplantı düzenlendi. Çeşitli konuların değerlendirildiği toplantının sonunda TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Ahmet Mert Aktaş tarafından Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş´a 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilen işyeri araştırmalarının cevaplandırılması konusunda işbirliği ve desteklerden dolayı Teşekkür Belgesi verildi.

?İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN DOĞRULUĞU ÖNEMLİ?

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Ahmet Mert Aktaş, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü V. Zekeriya Türkekul, Çelebi İlçe Müdürü Yıldıray Ayan, Karakeçili İlçe Müdürü Aydın Bütün, merkez ve ilçelerde görev yapan sistem sorumlusu teknik elemanlar katıldığı toplantının açışı konuşmasını yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Tarım ve hayvancılık konularında istatistiki bilgilerin sağlıklı ve doğru olmasının hem ilimiz hem de ülkemiz için çok önemli olduğunu, yapılacak bütün çalışmalarda istatistiki bilgilerden yararlanıldığını söyledi.

?BEŞ VİLAYETTE DEĞİŞİK KONULARDA İSTATİSTİKİ BİLGİLER TOPLADIK?

Bölge müdürlüğü olarak beş vilayette değişik konularda istatistiki bilgiler topladıklarını belirten TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Ahmet Mert Aktaş da yaptığı konuşmada, yapılan çalışmaların güncel yenilik ve değişiklerle birlikte değerlendirilmesi, il ve ilçeler arasında birliktelik sağlanması için böyle bir toplantı düzenlediklerini kaydetti.

2016´DA YAPILACAK ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Daha sonra TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğünden Ercan Çelik tarafından 2015 verilerinin değerlendirilmesi, ilçeler arası tutarlık, kontrol çalışmaları, 2016 yılında yapılacak çalışmalar, tarla ürünleri, sebze, meyve, hayvansal ürünler, fidanlar, mal ve hizmetlerin istatistiki bilgilerinin hazırlanması ve girişlerinin yapılması konularında görsel bir sunum yapılan toplantının sonunda toplantı ilçe sorumlusu teknik elemanlar tarafından sorular cevaplandırıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü