Tarım Fuarı, ziyaretçilerini bekliyor

Tarım Fuarı, ziyaretçilerini bekliyor

BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN FUAR 4 MAYIS´TA KAPILARINI AÇIYOR

BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN FUAR 4 MAYIS´TA KAPILARINI AÇIYOR

Tarım Fuarı, ziyaretçilerini bekliyor

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, 2. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarına herkesi davet etti.

PAZAR ALANINDA YAPILACAK

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, tarım fuarının Kırıkkale´de yapılacağını ve tüm Kırıkkale halkını fuara davet ettiklerini söyledi. Varlı açıklamasının devamında, ?Kırıkkale tarım 2017 2. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, kuruluşumuz ART FUAR ORG. tarafından Kırıkkale Ticaret Ve Sanayi Odası Birliği işbirliği ile T.C. Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırıkkale Ticaret Borsası, Kırıkkale Ziraat Odası, Kırıkkale İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Kırıkkale Kırmızı Et Üreticileri Birliği ve KOSGEB´in değerli destekleri alınarak 4-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kırıkkale Cumartesi Pazar Alanı´nda gerçekleştirilecektir.?  

GEÇEN YIL 75 FİRMA KATILDI

?2016 yılında, 75 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile Kırıkkale Cumartesi Pazar Alanın da düzenlenen ve konusunda bölgenin en büyük ve en önemli buluşması olan Kırıkkale Tarım Fuarı, 42 bin ziyaretçiyi Kırıkkale Tarım Fuarında bir araya getirdi. Tarımsal mekanizasyon anlamında tüm teknolojik yeniliklerin görücüye çıkacağı Fuar süresince, traktörden biçerdöverlere, tarımsal mekanizasyon lansmanlarına ev sahipliği yapılacaktır. Ziraat odalarımız, tarım il ve ilçe müdürlüklerimiz, Kooperatiflerimiz ve PANKOBİRLİK destek ve işbirlikleri ile gerçekleştirilen heyet organizasyonları ile Kırıkkale, üretici ve çiftçilerimizin buluşma noktası olacaktır.

ŞEHİR KIRIKKALE TARIM FUARI´NI BEKLİYOR

 Kırıkkale Tarım Fuarı sadece bizlerin değil şehrimizin de en önemli etkinliklerinden biri haline gelmiştir. Şehrimizin sosyo-ekonomik hayatına büyük katkıları olan Fuarımız ile bu yılda fuar haftasında tüm otellerimizin, alışveriş merkezlerimizin ve restoranlarımızın Kırıkkale Tarım Fuar için ekstra bir hazırlık yaptıklarını görüyoruz.  Kırıkkale, Tarım Fuarı vesilesi ile ilimize gelen ziyaretçileri 4 gün boyunca en iyi şekilde ağırlayacaktır. Türk tarım sektörünün gururu ve şehrin beklenen buluşması olan Kırıkkale Tarım Fuarı ile 2017 yılında 50.000´nin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü