Tarihi yönüyle zengin ilçemiz

Tarihi yönüyle zengin ilçemiz

KESKİN ÖNEMLİ BİR İLÇEMİZ

Tarihi yönüyle zengin ilçemiz

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz Keskin´in tarihi itibarıyla önemli yerleşim birimlerinden birisi olduğunu söyledi. Haktankaçmaz Keskin´deki tarihi yerleri de gezdi.

KESKİN ÖNEMLİ BİR İLÇEMİZ

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz hafta sonunda Keskin ilçesini ziyaret etti. Vali Haktankaçmaz ilk olarak, Keskin Halk Kütüphanesi ve Ressam Rahmi Pehlivanlı Konağını gezerek, buradaki yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra, Keskin Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, Keskin Kaymakamı tarafından ilçe genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ

Ardından Belediye Başkanlığına geçen Vali Haktankaçmaz´a, Keskin´in tarihi, kültürü ve sosyal durumu hakkında bilgi aldı ve ilçeye yapmış olduğu ziyaretin anısına kendisine plaket takdim edildi. Son olarak sırasıyla, Sulu Mağara, İlçe Halk Eğitim Merkezi ile Karıştıran mevkiinde bulunan mesire alanını gezen Vali Haktankaçmaz, buralardaki incelemeleri sırasında Keskin´in tarihi açıdan önemli bir ilçe olduğunu, bu eserlerin korunması gerektiğini söyledi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok