Tarihi Kırıkkale Evleri Kırıkkale´ye yakışacak

Tarihi Kırıkkale Evleri Kırıkkale´ye yakışacak

KÜLTÜR BAKANLIĞINDAN TESCİLLENECEK

Tarihi Kırıkkale Evleri Kırıkkale´ye yakışacak

Halk günü etkinliğinin 123´ncüsü Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

MÜDÜRLERE TALİMAT VERDİ

123´ncü halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar  Halk günü etkinliğinde sorunları dile getirirken aynı zamanda devam eden projeler hakkında bilgi verildi. Belediye Başkan Yardımcısı  Mutlu Erol Bakır, vatandaşlarla yakından ilgilenerek sorunlarının çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

KIRIKKALE EVLERİ YAKIŞACAK

Ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı  Mutlu Erol Bakır, Belediye´nin devam eden projeleri arasında olan Tarihi Kırıkkale evleri hakkında bilgi verdi. 2017 yılı ilk aylarında ihaleye çıkılacağını ve Tarihi Kırıkkale evlerinde 12 adet dükkân, 2 adet lokanta, açık oturma alanları, açık yemek alanları bulunacağını bu tür alanların Tarihi Kırıkkale evlerine uygun bir şekilde düzenleneceğini belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Tarihi Kırıkkale evlerinin kent estetiğine yakışacak bir proje olduğunu ve şehre ayrı bir görünüm katacağını ifade etti.

KÜLTÜR BAKANLIĞINDAN TESCİLLENECEK

Kültür Bakanlığından tescilli tarihi konakların mimari özelliklerini yansıtan proje 2017 yılı içerisinde Kırıkkale  halkının hizmetine sunulacak. Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlar böyle bir imkânın kendilerine tanınmasından memnun olduklarını belirterek, ?Türkiye´nin sorunları TBMM´de Kırıkkale´mizin sorunları da bu mecliste çözülüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? ifadesinde bulundular.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı