Tarihe kara leke olarak geçti

Tarihe kara leke olarak geçti

AKP TEHDİT EDİYOR

Tarihe kara leke olarak geçti

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş´un referandumla ilgili açıklamasına tepki gösterdi. Kızık, hükümet sözcüsünün yaptığı açıklamanın, tarihe kara bir leke olarak geçtiğini söyledi.

TERÖRÜN SESİ KISILIR

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş´un, ?Başkanlıktan sonra, terör olayı olmayabilir ama şimdi suikastlar ve canlı bombalar devam edebilir´ açıklamasının tarihe kara bir leke olarak geçtiğini söyledi. Kızık açıklamasında, ?Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş tarihin kara sayfalarına geçecek üzücü bir açıklama yaptı. Hükümet sözcüsü şunları söyle, suikastlar canlı bombalar devam edebilir. Referandum dan evet çıktıktan sonra terör sesi kısılır dedi. Bu cümle kendi başına hem bir itiraf hem de tehdittir.?

AKP TEHDİT EDİYOR

?İtiraftır çünkü bir hükümetin sözcüsü bu açıklamalarıyla terör örgütüne hükümetin göz yumduğunu bu sebeple insanlarımızın, canlarımızın öldüğünü ve katledildiğini, hatta Türkiye´nin bu göz yumma nedeniyle bir terör kaosu yaşandığını açıkça söylemiştir. Bu cümle kendi başına bir tehdittir. Çünkü Eğer evet derseniz başkanlık rejimini tek adam getirirseniz terör bitecek ama hayır derseniz terör devam edecek. Bu AKP´nin ne ilk ne ilk itirafı ne de ilk tehdidi AKP´nin vatandaşı terörle, Ekonomiyle istikrar bozulmasın tehditleriyle bir alışkanlığı var? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı