Taraftarsız maç olmaz

Taraftarsız maç olmaz

Kırıkkalespor kaptanı Celal kulübün sosyal medya hesabından yanlış anlaşılmaların son verilmesi için bir açıklama yaptı. Kaptan Celal, Kırşehir maçının taraftarlarına gitmeyi maçın hakeminin engellediğini taraftarları ile aralarında problem olmadığın Sinc

AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkalespor Kaptanı Celal Özcan kulübün sosyal medyadaki hesabından taraftarlara yönelik bir açıklamada bulundu. Kaptan celal her şeyden önce Kırşehir maçında ortaya konulan futbol ve alınan mağlubiyetten dolayı futbolcular olarak çok üzgün olduklarını ifade etti. Kaptan Celal maçın ikinci yarısında taraftarların kendilerini tribüne davet etmelerine orta sahada cevap vermelerine de açıklık getirdi. Kaptan Celal yaptığı açıklamada “İstemediğimiz bir sonucu aldığımız Kırşehirspor maçında bize kırgınlığını bildiren duyarlı, cefakâr, vefalı tüm Kırıkkalespor taraftarından özür dileriz. Sosyal medyada tartışmaya açık alanlarda anlatıldığı gibi maçın devre arasında tribünlere gelmediğimizi düşünen tüm taraftarların bilmesini isteriz ki takım kaptanı olarak hakemin gitmememiz gerektiğini, maçı başlatacağını söylemesi üzerine takım arkadaşlarım ve ben bu karara riayet ettik.

ÇOK ÖNEMLİ

Ayrıca bilinmesini isterim ki maçtan sonra soyunma odasında teknik ekibimizde neden gitmediğimiz uyarısında bulundu. Gerekli açıklamayı hocamız Nihat Baran’a yaptık. Sizleri hayal kırıklığına uğrattığımız için çok üzgünüz. Kesinlikle bunu hak etmediniz.  Büyük Kırıkkalespor taraftarının bunu bilmesini isterim” Kaptan Celal bu hafta sonu oynayacakları Sincan maçının çok önemli olduğunu bundan sonra oynayacakları 9 karşılaşmada alacakları seri galibiyetlerin başlangıcı olacağına inandığını ifade ederek “Taraftarlarımız isteğimiz bu önemli maçta bizi yalnız bırakmasınlar. Geçen hafta aldığımız mağlubiyeti bu maçta alacağımız galibiyet ve üç puanla unutturacağız. Galibiyeti de taraftarlarımıza armağan edeceğiz. Taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz. Onların vereceği destekle gücümüz bir kat daha artacaktır” ifadesini kullandı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ