TARAFTARLARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

TARAFTARLARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

3. Lig 4. Grup'da mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor'da başarısız sonuçlar üzerine taraflar Teknik Direktör Hasan Basri Kara'nın istifasını istedi.

Şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Kırıkkalespor'da alınan mağlubiyetler ve oynanan futbol taraftarları isyan ettirdi. Ligde 4 maç sonrası 3 mağlubiyet ve bir galibiyetle 3 puanı bulunan kırmızı şimşekler de kötü gidişe engel olunamıyor. İlk hafta deplasmanda Orduspor'a ilk yarısını 2-0 önde kapattığı maçta 4-2 yenilen, 2. hafta kendi evinde Sultanbeylispor'u  2-0 yenen, 3. hafta  yine deplasmanda Kelkit Belediyespor'a 3-1 yenilen Kırıkkalespor'da bu hafta kendi evinde Aksaray Belediyespor'a 2-0 yenilmesi taraftarın sabrını taşırdı. Ekibimiz bu maçlarda 5 gol atarken kalesinde 9 gol gördü

 

Taraftarlar sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada “Oynanılan nedense takımın sahada hiçbir varlık gösteremediği ve kaybettiği maç sonrası görüldü ki bu takımdan ne kadar büyük beklentiler olsa da ligde çok iyi noktalarda var olamayacak. Geçen sezon ne kadar şampiyon ilan edilmiş olsak da sezon içerisinde inişli çıkışlı grafik çizdiğimiz ve Hasan Basri Hocamızın yanlış tercihleri ve tutumları görülmekte idi. Alınan Şampiyonluk tabiki bunları rafa kaldırdı. Ancak bu sezon yetersiz bir teknik heyet ile yola devam edilmesinin güç olduğu kanaatine varmış olduk”

 

 “Hasan Basri Kara Hocamızın adı aklımıza geldiğinde ne Futbolculuğu döneminde düşmemize sebep olan kaçırdığı penaltı, ne de 2020-2021 sezonunda olası bir küme düşmenin aklımıza gelmesini istemeyiz. Biz Hasan Basri Hocamızı 2019-2020 BAL Ligi Şampiyonu Kırıkkale Büyük Anadoluspor Teknik Direktörü olarak hatırımız da kalsın istiyoruz. Şimdiye kadar ki emeklerin için teşekkür ederiz. Bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileyip en kısa zamanda vedanı bekliyoruz hocam” dedi.  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ