Taraftarlardan birlik mesajı

Taraftarlardan birlik mesajı

Kırıkkalespor'un iki büyük taraftar grubu olan Grup Daltonlar” ve 71'li Genç Taraftarlar” birlik mesajı vererek, Grup Daltonlar ve 71'li Gençler de bu şehrin taraftar gruplarıdır. Kırıkkalespor'un sanki bir tane taraftar grubu varmış gibi davranılıyor”

“KULÜBE ZARAR VERECEK TEZAHÜRAT YAPMADIK”

Kendilerinin de bu şehrin taraftar grupları olduklarını dile getiren her iki grubun başkanları Erdal Aydın ve Mehmet Çalışkan, gruplarının amaçlarının sadece Kırıkkalespor ve şampiyonluk olduğunu dile getirerek, ayrıca tribünde ne pahasına olursa olsun küfür etmediklerini ve kulübe zarar verecek tezahürat yapmadıklarını, hiç bir olayda da yer almadıklarını dile getirdiler.

“NE YÖNETİME NE DE ÇİĞ KÖFTEYE AŞIĞIZ!”

Kırıkkalespor yönetiminin ve Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş’un açıklamaları hakkında da görüşlerini dile getiren her iki grubun başkanları Erdal Aydın ve Mehmet Çalışkan, “Bizler ne yönetime ne de çiğ köfteye aşığız! Bizim aşkımız bu renkleredir” dediler. Her iki grubun başkanları, ceza alan bir takımın yönetimi ve kulüp başkanının çiğ köfte partilerinde yer almalarını da kınadılar. “Bizim içimiz yanarken nasıl bu kadar rahatlar acaba?” diyerek sözlerine devam eden her iki başkan, ayrıca Zara Belediyespor maçında çıkan olay sonrasında Zara Emniyetinin Kırıkkale Emniyetine verilmek üzere gönderdikleri CD’nin akıbetini merak ettiklerini de dile getirdiler.

“SADECE BİR TARAFTAR GRUBU VARMIŞ GİBİ KONUŞUYORLAR”

Grup Daltonlar Başkanı Mehmet Çalışkan konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Biz, ne olursa olsun, her daim Kırıkkalesporumuzun yanındayız. Bizlerin yanında olmayıp da, bu şehrin sadece bir taraftar grubu varmış gibi konuşanlara da Grup Daltonlar ve 71’li Gençler olarak biz de varız diyoruz.”

“KULÜP BAŞKANI DERNEĞİMİZE GELMEDİ”

71’li Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Erdal Aydın da, “Yıllardır bu dernek burada ama halen bu dernek binasına ayak basmayan kulüp başkanı nedense bir grubun çiğ köfte partisinde yer alıyor. Bizler Grup Daltonlar ve 71’li Genç Taraftarlar olarak buradayız. Bizleri dışlamaları da çok manidar… Çünkü biz çok büyük iki taraftar grubuyuz” diyerek sözlerini sonlandırdı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ