Taraftarın sinerjisi şampiyonluğu getirir

Taraftarın sinerjisi şampiyonluğu getirir

?MUHAFIZLAR? TARAFTAR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

?MUHAFIZLAR? TARAFTAR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

Taraftarın sinerjisi şampiyonluğu getirir

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, kentte iki takım bulunduğunu ve taraftarların desteği ile bu takımlardan birinin şampiyon olması gerektiğini söyledi. Takımını hiçbir yerde yalnız bırakmayan taraftarların büyük bir sinerji oluşturduğunu belirten Haktankaçmaz, bu sinerjinin şampiyonluğu getireceğine inandığını kaydetti.

TARAFTARLARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Muhafızlar Taraftar Derneğinin Yenidoğan Mahallesi İstanbul Caddesi Erk İşhanı Kat 3´te hizmete girdi. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren iki takımın da güçlü bir şekilde sezona gireceği bugünlerde, taraftarların da birlik ve beraberlik mesajları vermesi büyük bir sinerji oluşturdu. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, kentte iki takım bulunduğunu ve taraftarların desteği ile bu takımlardan birinin şampiyon olması gerektiğini söyledi. Takımını hiçbir yerde yalnız bırakmayan taraftarların büyük bir sinerji oluşturduğunu belirten Haktankaçmaz, bu sinerjinin şampiyonluğu getireceğine inandığını kaydetti.

KULÜP VE TAKIMIN DESTEKÇİLERİ

Haktankaçmaz konuşmasının devamında, ?Burada görüyorum ki bu grup binlere hitap ediyor. Diğer taraftar gruplarıyla beraber inanıyorum ki Kırıkkalespor bu yıl şampiyon olacak. Hep birlikte kardeşçe yaşarsak inanıyorum ki güzel yerlere geleceğiz ve şampiyon olacağız. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atmalı ve taraftarın bu sinerjisini iyi kullanmalıyız. Kırıkkale´de sporu ve sporcuyu geliştirmek adına önemli çalışmalar yapıyoruz? dedi.

YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Muhafızlar Taraftar Grubu tribün lideri Deniz Eren Öztürk, ?Böyle bir günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bundan yıllar önce bir kaç kişi ile kurulan grubumuz yıllar ilerledikçe sayısı artarak dernekleşti. Bizim grubumuzda arkadaşlık, dostluk var. Hepimiz burada birer aile gibiyiz. Hepimize çok teşekkür ediyorum? dedi.

KATILIM YOĞUNDU

Muhafızlar Taraftar dernek binasının açılışına katılım oldukça geniş oldu. Vali Mehmet İlker Haktankaçamaz, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, ASFK Başkanı Sırrı Zengin, Türk Metal Kırıkkalespor ve MKE Kırıkkalespor yönetimleri, futbolcuları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış merasiminin ardından protokol dernek binasını gezerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

HABER: Murat Karadağ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ