TARAFTAR, TAKIM VE TEKNİK HEYET KENETLENDİ

TARAFTAR, TAKIM VE TEKNİK HEYET KENETLENDİ

Kırıkkalespor, Pazar günü oynayacağı Zeytinburnu maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Kondisyon ve teknik taktik ağırlıklı antrenmanda futbolcuların neşeli olması, teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Hava şartlarının olumsuz yönde etkilemesine ra

FUTBOLCULARIMIZ HIRSLI
Yapılan antrenmanlarda futbolcuların hırslı olması ve maça iyi bir şekilde hazırlanması, teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Yapılan antrenmanlarda futbolcular karlı havadan yararlanarak, birbirlerine şaka yapmayı ihmal etmedi. Teknik Direktör Harun Aydoslu, takımın durumundan dolayı memnun olduğunu belirterek, ?Takımımız, antrenmanlarda neşeli ve hırslı. Bu durum bizleri mutlu ediyor. Pazar günü oynayacağımız maç esnasında bu moral motivasyon kendini gösterecek. Futbolcularıma Pazar günü karşılaşacağımız maç için uyarılarda da bulundum. Tüm takımımız artık Zeytinburnu maçına hazır? diye konuştu.
 
SÜPRİZE AÇIK BİR MAÇ
Zeytinburnu maçının antrenmanlarında futbolculara uyarılar da bulunan Aydoslu, ?Her ne kadar kağıt üstünde, bizim maçı kazanacağımız gözükse de İstanbul takımları her zaman sürpriz yapabilecek kapasitededir. Bunu ligin ilk yarısında yaşadık ve o mağlubiyetten sonra futbolcularımızın kendine olan güveni kayboldu. Ancak şimdi futbolcularımız bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Ligde son maçlarımızı kazanmamız da bu maçta bizleri favori gösteriyor. Zeytinburnu maçının ilk yarım saatinde futbolcularımızın bu işi bitireceğine inanıyorum. İlk yarım saatte Zeytinburnu takımını yıkmak istiyoruz? dedi.
 
TARAFTARLARI STADA BEKLİYORUZ
Pazar günü taraftarlara da çağrıda bulunan Aydoslu, ?Taraftarlarımızı Pazar günü karşılaşacağımız oyan Zeytinburnu maçına davet ediyorum. Taraftarlarımız ile kenetlendiğimiz maçların çoğunda mağlubiyet yüzü görmüyoruz. Bu istikrarımızı bu maçta da sürdürmek istiyoruz. Stada gelen taraftarlarımız bizleri sonuna kadar desteklesin. Futbol hata oyunudur ve her oyuncu her maçta istediği performansı sahaya yansıtamaz. Bu anlamda futbolcularımıza sabır gösterilmesi ve tepki olmamasını taraftarlarımızdan rica ediyorum. Hep birlikte düşme potasından kurtulup, hedefimizi play off grubuna dikmek istiyoruz? ifadelerini kullandı.
 
TAKIMIMIZA SONUNDA KADAR DESTEK
Taraftarlarımız da yaptığı açıklamalarda futbolcularımıza ve teknik heyete tam destek gösterdiklerini belirttiler. Taraftarlar yaptıkları açıklamada, ?Bizler takımımızı her alanda desteklemek için sahada ki yerimizi alıyoruz. Takım iyi olduğunda bütün taraftarlar mutlu olur. Takım kötü olduğunda da tepkiler artar. Bizler takımın kötü günlerinde, takımımızın yanında olduk. Bundan sonra da takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Pazar günü hep birlikte stadı doldurarak, Zeytinburnu maçından 3 puan alacağız. Taraftarlar olarak bu galibiyete inancımız tam? dediler.
 
 
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ