Taraftar tabloları kapış kapış

Taraftar tabloları kapış kapış

Kırıkkale?de faaliyet gösteren Sergi Çerçeve bugünlerde dört büyükleri ağırlıyor. İşletme yetkilileri Kırıkkale halkından gelen talepler doğrultusunda Süper Ligin dört büyük takımının tablolarını yaptıklarını belirterek en çok satan tablonun ise Fenerbahç

VATANDAŞIN TALEBİ BU YÖNDE
Tablo, çerçeve ve ahşap e sanatları üzerine uzun yıllardır faaliyet gösteren Sergi Çerçeve bugünlerde Süper Lig?in 4 büyük takımını ağırlıyor. Vatandaşların kendilerinden uzun zamandır 4 büyük takımların tablosunu istediğini belirten işletme yetkilileri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının amblemlerinin yer aldığı tabloları müşterileri için hazırlayarak satışa sunuyor.
 
FEHERBAHÇE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Özellikle Kırıkkaleli Fenerbahçe taraftarlarının yoğun talebi üzerine harekete geçtiklerini ve tabloları hazırladıklarını belirten işletme yetkilileri kendi el emekleri olan tabloları satışa sunduklarını belirterek ?Vatandaşlarımızın uzun zamandır bizden isteği bu yöndeydi. Bizde müşterilerimizin talebine cevap vermek adına bu girişimde bulunduk ve Kırıkkale halkının ilgisinden memnunuz. Özellikle Fenerbahçe tabloları büyük ilgi görüyor? şeklinde konuştular.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ