Taraftar Emniyet?e tepkili

Taraftar Emniyet?e tepkili

MKE Kırıkkalesporlu taraftarlar, Menemen Belediyespor maçında ki olaylar nedeni ile Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekiplerine tepkili. Kırıkkalespor?un kalecisi Tayfun galibiyet sevincini babası ile yaşamak için tribüne gittiğinde polis engel çıkararak, hem

?NE BAĞIRIYORSUN LAN?

İşte o kınama metni; ?Kırıkkale emniyetine; Çoğu statta holiganlık başını alıp gitmişken, küfürler, dövüşler kavgalar havada uçuşurken, polis ile taraftar birbirine girmekte iken, rakip taraftarlarla çatışma yaşanıp polis zor durumu düşürülürken Kırıkkale`mizde gayet misafirperver, sakin ve "fair play" ruhu içerisinde maçlar izlenirken polisin son Menemen maçında yaptıkları artık bardağı taşırmıştır. Bize her maç kan kusturan, kapalı tribünün alt kısmına inip maç seyretmemize dahi izin vermeyen, rakip futbolcuya bağırıp kendi saha avantajını kullanmaya çalışan taraftarı "Ne bağırıyorsun lan, atarım seni dışarı" gibi çıkışlarda bulunarak futboldan soğutmayı başaran Kırıkkale polisi, Menemen maçında kalecimiz Tayfun`un babasına öyle bir şey yapmıştır ki galibiyet sevincimiz bu olay ile kursağımızda kalmıştır.?

 

RAKİPLERİ Mİ ÖLDÜRELİM?

?Maç sonunda Tayfun galibiyet sevinci ile babasına koşarken polisler kalecimizin babası Deniz abiyi ona yaklaştırmamış, ona saldıracağını sanmıştır. Tayfun sahadan "bırakın o benim babam" diye bağırmasına rağmen onu dinlemeyen polis Deniz abiye saldırmış ve onıu yere yıkmaya çalışmıştır. Daha sonra ise Tayfun gözyaşlarına engel olamamış, polislerle münakaşa içerisinde kendini bulmuştur... Ey Kırıkkale polisi, derdiniz nedir? Her maç Başpınar`ı cehenneme mi çevirelim, elimizde döner bıçakları ile maça mı gelelim, rakipleri mi taşlayalım, rakipleri mi öldürelim? Söyleyin Allah aşkına biz ne yapalım? Unutmayın Kırıkkale geçmişinde neler yaşandığını. Unutmayın Tarsus maçı olaylarını ve ölümleri. Bizi eski günlere döndürtmeyin, adamı çileden çıkartmayın!?



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ