Taraftar ayaklandı

Taraftar ayaklandı

MKE Kırıkkalespor?un içinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntı için Kırıkkalespor taraftarı ayağa kalktı. Cuma günü saat 12.30?da Cumhuriyet Meydanında toplanacak olan Kırıkkalespor taraftarları, takımın sahipsizliğine vurgu yapacak.

UYARI YÜRÜYÜŞÜ

Kırıkkalespor sevdalısı taraftarlar ayaklandı. Cuma günü bir araya gelecek olan Kırıkkalespor taraftarları, Belediye, AK Parti, TSO ve Valilik önüne yürüyüş tertip edecek. Yaklaşık 500 kişinin katılması beklenen uyarı yürüyüşünde, ?Kırıkkalespor ve Kırıkkale sahipsizliği? aleyhine sloganlar atılacak. Özellikle şehrin bürokratlarına seslenecek olan Kırıkkalespor taraftarları, yürüyüşün ardından Kırıkkalespor?un idmanına gidecek. Burada takıma moral verecek olan Kırıkkalespor sevdalıları, takımı yürekten sevdiğini perçinleyecek.

 

GEREKİRSE MECLİSE DE YÜRÜYECEĞİZ

Kırıkkalespor taraftarları artık sahipsizliğin sonuna gelindiğini ve yeniden oluşum içine girilerek, takımı şahlandıracaklarını söylediler. Taraftarlar, ?Cuma günü yapacağım uyarı eylemine tüm Kırıkkale halkı davetlidir. Biz arma uğruna, Kırıkkalespor sevdası uğruna her yerde her zaman var olacağız. Bu takımı düşürmeyeceğiz ve iş adamlarına siyasilere sesimizi duyuracağız. Gerekirse meclise de yürüyeceğiz. Bu takıma er ya da geç sahip çıkılacak. Verdiğimiz oyların karşılığını bari bu takımda görelim? dediler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ