Taraftar ayaklandı

Taraftar ayaklandı

Kırıkkalespor'a gönül veren taraftarlar sahipsizliği haykırmak için ayaklandı. Muhafızlar taraftar grubu, Grup Daltonlar ve 71'li genç taraftarlar derneğinin ortaklaşa düzenlediği yürüyüşe katılım beklenenden yüksek oldu.

YOLU TRAFİĞE KAPATTI
Akşam saat 22.00’a doğru Kızılkanat önünde toplanan kalabalık, Muhafızlar Taraftar Grubu lideri Deniz Reis’in konuşması ve üçlü çektirmesiyle beraber iyice havaya girdi. Zafer Caddesine doğru ilerleyen kalabalığa çevreden geçen halk da alkışlarıyla destek verdi. Meşalelerle ve sloganlarla ilerleyen kalabalık, Zafer Caddesini tamamen trafiğe kapattı. Kırıkkale halkının ve siyasilerin Kırıkkalespor’a yardım etmemesi ve sahipsiz bırakmasını proteste eden kalabalık sık sık da slogan attı.

SİYASETÇİLERE ÇAĞRI
Atılan sloganlardan “Yardım etsene yardım etsene, Mehmet Saygılı yardım etsene”, “Sahip çıksana sahip çıksana Beşir Atalay sahip çıksana”, “Esnaf uyuma, takımına sahip çık”, “Sahipsiz Kırıkkale” sloganları en dikkat çekicileri oldu.Zafer Caddesinden sonra taraftarlar Cumhuriyet Meydanına indi. Burada Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş’un açıklamalarından sonra grup, olaysız bir şekilde ayrıldı. Yürüyüş esnasında çok sayıda sivil polisin olması ve hiçbir olayın çıkmaması dikkat çekti. Taraftarlar ilgisizliğin devam etmesi halinde bu tip yürüyüşlere devam edeceklerini belirttiler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ