TANDOĞAN KÖYLERİ GEZİYOR

TANDOĞAN KÖYLERİ GEZİYOR

Kırıkkale Bahşılı ilçe Kaymakamı Elif Nur Bozkurt, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının düzenlediği Ramazan ayı ziyaretlerine köylerden başladı.

YAKINDAN İLGİLENDİ

Bahşılı ilçesine bağlı dört köy, bir belde ve ilçe merkezinde ramazan erzak dağıtımının yapıldığı ailelere ziyarette bulunan Kaymakam Bozkurt Tandoğan, halkın hatırını sorarak ihtiyaçlarını karşılayarak yakından ilgilendi. Küreboğazı köyünde ziyaret ettiği 81 yaşındaki Kamile Tabur`a erzak götüren Tandoğan, kendisinden istenen çatı aktarma talebi için vakıf müdürüne yardımcı olunması için talimat verdi.

 

İHTİYAÇLARI SORULDU

Daha sonra sırasıyla küçük Sarıkayalar, Büyük Sarıkayalar ve Karaahmetli beldelerini ziyaret eden Tandoğan, Kore Gazisi Ahmet Tiftikçi`nin evini de ziyaret ederek, ihtiyaçlarını sordu. İlçe merkezinde yüzde 91 görme özürlü olan Kacar ailesine, iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde Bahşılı ilçesi Atadönmez Mahallesi`nde yapılan programda, İlçe Garnizon Komutanı İsmail Çetinkaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, İl Müftüsü Bekir Gerek, Belediye Meclis üyeleri, birim amirleri, muhtarlar, şehit aileleri, gaziler, maddi durumu yetersiz aileler katıldı.

 

İFTAR SOFRASINA MİSAFİR OLDUK

Kaymakam Tandoğan, iftarda yaptığı konuşmada, ``Bugün birlik beraberliğin sağlandığı Ramazan ayında Ayşe ve Kerim Kacar ailesini ramazan iftar sofrasına misafir olduk. Birlik beraberliğin daha çok muhtaç olduğumuz şu günlerde ramazan ziyaretlerinde bulunduğumuz dört köy ve bir beldede ailelerimizin evlerini ziyaret ettik, onlara istedikleri yardımları sağladık. İlçe merkezimizdeki muhtaç ailelere erzak yardımları SYD Vakfımız tarafından devam ediyor`` dedi. Hakkari`den gelen acı şehit haberiyle sarsıldıklarını ifade eden Tandoğan, ``Şehitlerimize Allah`tan rahmet diliyoruz, ailelerine sabır temenni ediyoruz`` diye konuştu.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ