Tamkoç ve Bildik Aileleri çocuklarının mutlu gününde buluştu

Tamkoç ve Bildik Aileleri çocuklarının mutlu gününde buluştu

BİLDİK, YEĞENİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Tamkoç ve Bildik Aileleri çocuklarının mutlu gününde buluştu

Sulakyurt´un tanınmış ailelerinden Hacer ve Ahmet Tamkoç çiftinin biricik kızları Semanur ile Ayşe ve (Merhum) Abidin Bildik çiftinin biricik oğulları, aynı zamanda Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´in yeğeni Mustafa, dostlarının da katıldığı muhteşem bir düğün merasimiyle dünya evine girdiler.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Sulakyurt Cumhuriyet Parkı Belediye Kır Düğün Bahçesinde gerçekleştirilen düğüne Tamkoç ve Bildik ailelerinin ve dostlarının yanı sıra MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, MHP Eski Milletvekili S. Ahmet Göçer, MHP İl ve Merkez ilçe Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Enerji Sen İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, Türkiye Kamu-Sen´e bağlı sendikaların temsilcileri, TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı İlhan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SAYDES İl Temsilcisi Arap Mustafa Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda STK Temsilci ve üyeleri katıldı.

BİLDİK, YEĞENİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Sulakyurt Cumhuriyet Parkı Belediye Kır Düğün Bahçesinde bir araya gelen Tamkoç ve Bildik aileleriyle dost ve akrabaları gece boyunca gönüllerince eğlenirken, yeğeninin nikâhını kıyan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´in mutluluğu çok daha farklıydı. Kutlamaları kabul eden Bildik, düğün boyunca konuklarla beraber yeğeninin mutluluğunu paylaştı. Kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Bildik, tüm yeni evlenen çiftlere mutluluklar diledi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım