Talihsiz bir açıklama

Talihsiz bir açıklama

Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın ‘Acemi Birliği şehre katkı sağlamaz' açıklamasına bir tepki de Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Oğuz Kaan Köksal'dan geldi. Köksal tepkisini Talihsiz bir açıklama” diyerek dile getirdi.

BELEDİYE BAŞKANI VELİ KORKMAZ’IN ACEMİ BİRLİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMASINA MİLLETVEKİLİ KÖKSAL’DA TEPKİ GÖSTERDİ.

Talihsiz bir açıklama

Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın ‘Acemi Birliği şehre katkı sağlamaz’ açıklamasına bir tepki de Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Oğuz Kaan Köksal’dan geldi. Köksal tepkisini “Talihsiz bir açıklama” diyerek dile getirdi.

ACEMİ BİRLİĞİNİN MUTLAKA KATKISI OLUR

Köksal partisinin İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın açıklamalarını ‘Açıklamayı okudum, talihsiz bir açıklama, belki çok katkı sağlamaz demek istemiştir” diyerek tepkisini dile getirdi. Kendisinin Kırıkkale’ye Polis Meslek Yüksek Okulunu getirdiğini hatırlatan Köksal “ Ben Kırıkkale’ye Polis Meslek Yüksekokulunu getirdim. Bin kişilik PMYO, 5 bin kişilik üniversiteden daha çok katkı sağlıyor. Şehre gelen her yatırım bize katkı sağlar. Belediye anlamında sağlamaz ancak, şehir esnafının gelişmesi için önemli bir çalışmadır” dedi. Köksal, ülke gündemi ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.  ülkede yaşanan kaos ortamını CHP Milletvekillerinin tetiklediğini belirten Köksal. Demokratik olmayan eylemlerde her 5 göstericinin yanında bir CHP’li vekilin olduğunu ileri sürdü, ana muhalefet partisinin insanları kışkırttığını söyledi. AK Parti olarak gençlere önem verdiklerini belirten Köksal, gençlerle birlikte toplantı yapacaklarını söyledi.

AK PARTİNİN SEYGIN BİR YERİ VAR

Ak Parti’nin Türk siyasi tarihinin en başarılı partisi olduğunu belirten Köksal, AK Parti’nin her dönem oyunu artırarak iktidar olduklarını ifade etti. AK Parti’nin hem Türkiye’de hem de uluslar arası camiaya da saygın bir yeri olduğuna değinen Köksal, önceki dönemlerde AK Parti’nin Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılma tehdidi ile karşılaştığını kaydetti.

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKLER

Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin amacına ulaşamayacaklarını belirten Köksal, ekonominin yüzde 4.4 yükseldiğini söyledi. Partilerin siyasetlerini sandıkta yapması gerektiğini belirten Köksal, muhalefet partileri vekillerini eleştirdi. Ülkede yaşanan ve demokratik dışı olaylarda, her 5 kişinin başında bir CHP’li vekilin olduğunu belirten Köksal, CHP’nin kışkırtıcı parti olduğunu bildirdi. Yerel seçimlerde de AK Parti’nin ülkede bulunan 3 Büyükşehir’i alacağına inandıklarını belirten Köksal, Kırıkkale’de de 11 belediyenin 11’ini de alacaklarını iddia etti. Partilerinden henüz aday adayının çıkmadığını belirten Köksal, seçim sürecinin başladığı tarihte adayların çalışma yapacağını ve bütün partilerden çok aday adayı olacağına inandığını ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız