Talep yazısı yazdık

Talep yazısı yazdık

Acemi birliklerinin küçük illere taşınması ile ilgili ilk haberi yapan ve sonraki günlerde de gündemde kalmasını sağlayan haberlerimiz ses getirdi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Gök kendilerinin konun

İLK ÖNCE GAZETEMİZ GÜNDEME GETİRMİŞTİ.

Talep yazısı yazdık

Acemi birliklerinin küçük illere taşınması ile ilgili ilk haberi yapan ve sonraki günlerde de gündemde kalmasını sağlayan haberlerimiz ses getirdi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Gök kendilerinin konunun takipçi olduklarını belirterek “Milli Savunma Bakanlığı’na gerekli talep dilekçemizi verdik” dedi.

KIRIKKALE İÇİN ÖNEMLİ

Gazetemiz tarafından günlerde Kırıkkale esnafları ve Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yapılan açıklamalarla desteklenen ‘Acemi Birliklerinin Büyükşehirlerden Küçük İllere Taşınması’ konusu Ticaret ve Sanayi Odasını harekete geçirdi. Oda Başkanı Ekrem Gök, düzenlediği basın toplantısında konunun gündeme geldiği günden bu yana takipçi olduklarını belirterek Milli Savunma Bakanlığı’na talep dilekçesi verdiklerini söyledi. Kırıkkale’nin acemi birliği kazanmasını canı gönülden istediklerini belirten Gök “Kırıkkale esnafı ve halkımız için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu konunun takipçisiyiz ve ciddiyet kazandığında gerekli her türlü girişimi yapacağız” şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ