Taksici Hak Ettiği gibi temsil edilecek

Taksici Hak Ettiği gibi temsil edilecek

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Seçimine yaklaşık bir ay gibi bir zaman kala başkan adayı Mehmet Erol taksici esnaflarının hak ettiği şekilde temsil edileceğini söyledi.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Seçimlerine yaklaşık bir ay kala tek başkan adayı Mehmet Erol seçim çalışmalarına hız verdi. Erol Kırıkkaleli taksici esnafının tam bir ikinci sınıf adam muamelesi ile karşı karşıya olduğunu söyledi. Erol yıllardır taksici esnafının sorunları ile ilgilenilmediğini bu sektör esnaflarının sadece aidat öreyen bir gelir kapısı olarak görüldüğünü belirterek seçimlerde odanın yönetimini mutlaka alacaklarını bildirdi.

 

TAKSİCİ İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİLECEK

Geçtiğimiz gün beraberindeki taksicilerle birlikte gazetemize ziyaret eden Mehmet Erol Kırıkkaleli taksicilerdin hak ettiği gibi temsil edilmediğini belirterek 12 Ocak’tan sonra taksicilerin her kurum ve kuruluşta, protokolde en iyi şekilde temsil edileceğini söyledi. Taksicilerin adeta üvey evlat gibi olduğunu bildiren Erol odanın varlığı ile yokluğunun hiçbir farkının olmadığını belirterek Odanın üzerin  düşen her türlü görevi yaşıgı ile yerine getirileceğini bildirdi.

  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ