Taksici ve minibüsçü esnafın derdi bizim birinci önceliğimiz

Taksici ve minibüsçü esnafın derdi bizim birinci önceliğimiz

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY TAKSİCİ VE MİNİBÜSÇÜ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY TAKSİCİ VE MİNİBÜSÇÜ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

Taksici ve minibüsçü esnafın derdi bizim birinci önceliğimiz

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay taksici ve minibüsçü esnaflarını ziyaret etti. İl olarak taksi duraklarını dolaşan Akçay ve il yönetim kurulu üyeleri ardından minibüsçüler esnaf odası ve minibüsçü esnafını ziyaret etti. 

SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Başkan Yardımcıları Bahadır Kılıç, Adem Tonga ve Cesur Cebeci ile İl yönetim kurulu üyeleri ile taksici ve minibüsçü esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Akçay ve beraberindekiler ilk olarak adiye taksi, güneş taksi ve telefon taksi duraklarını ziyaret etti. Daha sonra Minibüsçüler Esnaf Odasını ziyaret eden Akçay, Oda Başkanı İshak Gencer´den ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından Minibüsçü esnaflarının durakta ziyaret eden Akçay ve beraberindekiler esnafların sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Taksici ve minibüsçü esnaflarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Akçay talepleri not olarak hem belediyeye hem de diğer ilgili makamlara iletti.

SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİZ

Teşkilat olarak her zaman halkla iç içe olmaya devam ettiklerini ifade eden Akçay ?AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı olarak her an seçim olacakmış gibi hareket halindeyiz. Gerek vatandaşlarımızla gerek esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek hem sıkıntılarına ortak oluyoruz, hem de taleplerinin yerine getirilmesi hususunda onlara yol gösteriyor, yardımcı oluyoruz. Rutin ziyaretlerimiz kapsamında bugün taksici ve minibüsçü esnaflarımızı ziyaret ettik. Onların sorunlarının çözümleri için gerekli makamlarla irtibata geçtik. Esnaflarımız şehrimizde ekonominin nabzını tutan insanlar olarak her zaman bizlere yol göstermektedir. Bizlerde her fırsatta esnaf ziyaretlerimize devam etmekteyiz? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız